Webb godkännande

Välkommen till ett spännande nytt sätt att interagera med oss!

Vårt :Apogee Portal system ger er hög flexibilitet vid leverans av filer till oss och kontroll av era sidor. Ni har möjlighet att granska, godkänna, kassera och kommentera era sidor online, direkt från er dator. Dessutom, systemet är tillgängligt för er dag som natt, sju dagar i veckan så ni kan logga in och arbeta närhelst det passar er.

Hur fungerar vårt system

 1. Operatorn i tryckeriet skapar ett nytt projekt i systemet i enlighet med kundens beställning och uppgifter.
 2. Det nya projektet görs synligt för kunden genom vår webbportal.
 3. Kunden ombes att ladda upp tryckfilerna genom webb-portalen. Samtidigt finns möjligheten kvar att skicka filerna till FTP-servern, därifrån operatören manuellt slussar de till tryck.
 4. Samtliga tryckfiler från kunden kontrolleras och bearbetas automatiskt i systemet och resultat finns tillgängliga på webb-portalen.
 5. Kunden ombes att gå igenom och godkänna de bearbetade sidorna.
 6. Om inte kunden godkänner resultatet, lägger till kommentarer eller ersätter filen med en korrigerad fil, informerar systemet operatorn om det.
 7. Godkända sidor placeras på tryckark och tryckplåtar framställs, färdiga för tryckning.

Vi rekommenderar att ni börjar använda systemet :Apogee successivt:

 • Skicka in era tryckfiler till vår FTP-filserver som vanligt.
 • Vår prepress-operatör skapar projektet, kontrollerar filer och lägger ut filerna på sidor.
 • När ni får ett meddelande från oss, logga in i portalen för att gå igenom och godkänna sidorna.
 • Systemet informerar operatören i tryckeriet automatiskt om ett slutgodkännande.

När ni är färdiga, dirigerar system automatiskt era godkända sidor genom vårt produktionssystem. Detta innebär att vi kan trycka ert jobb snabbare utan behov för ytterligare godkännande. Vi är säkra på att ni finner system enkel att använda, effektiv och fördelaktig för er verksamhet i både minskade proofingkostnader och tidsbesparingar. Tveka inte att berätta för oss om ni stöter på problem eller möter svårigheter vid användande av systemet. Vår målsättning är att göra det så enkelt och okomplicerat som möjligt. Så välkommen till vårt online proofing- och godkännandesystem.

Vi ses online!