Web-godkendelse

Velkommen til en spændende ny måde at interagere med os!

Vores Apogee system giver dig stor fleksibilitet i forbindelse med levering af filer til os og når du vil kontrollere dine sider. Du vil have mulighed for at gennemse, godkende, afvise og kommentere dine sider online direkte fra din computer. Systemet er tilgængeligt både dag og nat ugens syv dage således at du kan logge dig ind og arbejde på de tidspunkter der passer bedst til dig.

Hvordan virker systemet

 1. Baseret på kundens ordre og data opretter trykkeriets driftansvarlige en ny sagsmappe i systemet
 2. Den nye sagsmappe vil blive gjort tilgængeligt for kunden gennem en internet-portal.
 3. Kunden underrettes om at det nu er muligt at oploade filer via internet-profilen. Samtidig er det også muligt at uploade filer til trykkeriets FTP-server, hvorfra den driftansvarlige manuelt inkludere den i sagsmappen.
 4. Alle filer indsendt af kunden kontrolleres og behandles automatisk i systemet, og resultatet vil blive gjort tilgængeligt på internet-portalen.
 5. Klienten opfordres til at gennemgå og godkende de behandlede sider.
 6. I tilfælde af at kunden ikke er tilfreds med resultatet kan han/hun tilføje notater eller erstatte den eksisterende fil med en rettet fil. Systemet informerer den driftansvarlige om dette.
 7. De godkendte sider placeres på trykark og man udfærdiger trykplader som er klar til at blive trykt.

Vi anbefaler at tage Apogee systemet i brug. En step-by-step guide:

 • Send som sædvanligt dine trykkefiler til vores FTP-filserver
 • Vores prepress-ansvarlige opretter en sagsmappe til dig, kontrollerer filerne og placerer dem på siderne.
 • Når du har modtaget en meddelelse, log ind på portalen, gennemgå siderne og godkend.
 • Systemet sender automatisk en besked til den driftansvarlige på trykkeriet når du har givet din endelige godkendelse.

Når du er færdig vil system automatisk sende dine godkendte sider gennem vores produktionssystem. Det betyder at vi hurtigt kan få din publikation på tryk uden at der er brug for yderligere godkendelser. Vi er sikre på at du vil finde system nem at anvende, effektiv og gavnlig for din virksomhed da den både reducerer udgifter til prøvetryk og sparer tid. Tag venligst kontakt med os hvis du oplever problemer med at anvende systemet. Vores mål er at gøre tingene så simple og ligetil som muligt. Velkommen til vores online prøvetryk- og godkendelsessystem.

Vi ses online!